Jennie Wall 22 mars

23/3 – Gudstjänst för stora och små

Nu på söndag den 22/3 kl. 11.00 på Jungfru Marie bebådelsedag firar vi gudstjänst med stora och små under ledning av Jennie Wall. Gudstjänst med små och stora,

Jennie Wall, prästvigdes för Stockholms stift våren 2006 och har arbetat som komminister i Danderyds församling sedan 2007. Jennie har i sin tjänst bland annat med ansvar för ungdomsverksamheten i församlingen. Under sina studieår var Jennie aktiv inom Svenska kyrkans Unga i Stockholmsdistrikt där hon bland annat var distriktsordförande under flera år. Jennie har tidigare varit pastorsadjunkt i Råsunda (numera Solna) församling.

Jennie Wall, prästvigdes för Stockholms stift våren 2006 och har arbetat som komminister i Danderyds församling sedan 2007. Jennie har i sin tjänst bland annat ansvar för ungdomsverksamheten i församlingen. Under sina studieår var Jennie aktiv inom Svenska kyrkans Unga i Stockholmsdistriktet där hon bland annat var distriktsordförande under flera år. Jennie har tidigare varit pastorsadjunkt i Råsunda (numera Solna) församling.